Prijs | € 9,95 |
Uitverkocht
Hardback | Oktober 2010 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Uitgever
- Centrale Uitgeverij Deltas
- ISBN
- 9789044728545
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 416
Beschrijving
Kip tandoori, lamscurry, wokgroenten met tofoe, dim-sum, soba met tonijn, zoetzure eend, bami goreng, biryanirijst, Thaise garnalensoep, rundvleesreepjes met chilisaus…
Liefhebbers van de Aziatische keuken met zijn rijkdom aan smaken - van pikant en hartig tot zoetzuur en romig zacht - kunnen hun hart ophalen, want in dit lijvige handboek staan recepten voor snacks, soepen, salades, gerechten met groenten, vis en vlees, en ten slotte heerlijke desserts uit verschillende Oosterse landen.
Vooraan in het boek vind je een overzicht van ingrediënten die vaak gebruikt worden in China, Japan, Thailand, India en andere Aziatische landen. Ook is er een hoofdstuk gewijd aan keukentechnieken, zoals fond bereiden, roerbakken, sushi maken, loempia's vullen… Tussendoor krijg je extra informatie over de wok, Chinese fondue, chutneys en sambals, marinades en dips.
Kortom, dit boek is een waardevolle schat aan recepten voor iedereen die van de Aziatische keuken houdt!
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Centrale Uitgeverij Deltas
- ISBN
- 9789044728545
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 416