Prijs | € 12,50 |
Uitverkocht
Hardback | Oktober 2012 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Auteur
- Gordon Ramsay
- Uitgever
- Van Holkema & Warendorf
- ISBN
- 9789000316168
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2012
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 320
Beschrijving
Vragen over kooktechnieken? Over het gebruik van specerijen? Over de aankoop en bereiding van verse vis? Op zoek naar recepten voor velen of juist voor een paar personen? Dit nieuwe boek van Gordon Ramsay is hét boek om naar te grijpen. Als Michelinsterrenchef heeft hij alle kennis in huis en die wil hij delen met en overbrengen op de lezer. No fuss, en de focus op het koken.
Thematisch ingedeeld, per hoofdstuk uitleg over het specifieke onderwerp, apart hoofdstuk voor allerlei basics, heerlijke food photography. Niet zomaar een verzameling recepten, maar een ware kookcursus.
Koken als een chef geeft de thuiskok het verlangen, het vertrouwen en de inspiratie om achter het fornuis te springen en te starten met koken!
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Gordon Ramsay
- Uitgever
- Van Holkema & Warendorf
- ISBN
- 9789000316168
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2012
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 320