€ 9,95 | ||
Prijs | € 7,99 |
Uitverkocht
Hardback | November 2001 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Dit naslagwerk is bedoeld voor alle kaasliefhebbers, maar ook voor iedereen die in een kaaswinkel of op een kaasafdeling werkt. Door de grote hoeveelheid nieuwe, al dan niet trendy kazen en de 'heropleving' van een aantal vergeten, klassieke kazen is het aanbod bijna niet meer te overzien. In deze encyclopedie vind je uitgebreide informatie over het bereiden van kazen, de kaaslanden en hun tradities en het grote palet aan smaken en stijlen. Honderden kazen uit Frankrijk, Nederland, Italië, Spanje, Duitsland, België, Engeland en veel andere landen worden afgebeeld en beschreven met passende wijntips. Met deze encyclopedie kun je jouw kennis van kaas verdiepen en zul je vele nieuwe soorten ontdekken.
Specificaties
- Auteur
- C. Callec
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036611718
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2001
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 256
Beschrijving
Dit naslagwerk is bedoeld voor alle kaasliefhebbers, maar ook voor iedereen die in een kaaswinkel of op een kaasafdeling werkt. Door de grote hoeveelheid nieuwe, al dan niet trendy kazen en de 'heropleving' van een aantal vergeten, klassieke kazen is het aanbod bijna niet meer te overzien. In deze encyclopedie vind je uitgebreide informatie over het bereiden van kazen, de kaaslanden en hun tradities en het grote palet aan smaken en stijlen. Honderden kazen uit Frankrijk, Nederland, Italië, Spanje, Duitsland, België, Engeland en veel andere landen worden afgebeeld en beschreven met passende wijntips. Met deze encyclopedie kun je jouw kennis van kaas verdiepen en zul je vele nieuwe soorten ontdekken.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- C. Callec
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036611718
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2001
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 256