Prijs | € 14,95 |
Uitverkocht
Hardback | Oktober 2009 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Met dit boek wordt het mixen van cocktails heel eenvoudig! Hierin staan de beste recepten voor de twintig populairste cocktailklassiekers, met achtergrondinformatie over de drankjes door de eeuwen heen, alsook geheime tips voor de lekkerste smaak in elk glas! En wat dit boek extra speciaal maakt… Bij elk classic-recept staan twee trendy variaties, dat zijn dus in totaal zestig heerlijke cocktails om uit te proberen en van te genieten!
Specificaties
- Auteur
- Helmut Adam, Jens Hasenbein, Bastian Heuser
- Uitgever
- Deltas Centrale uitgeverij
- ISBN
- 9789044724257
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96
Beschrijving
Met dit boek wordt het mixen van cocktails heel eenvoudig! Hierin staan de beste recepten voor de twintig populairste cocktailklassiekers, met achtergrondinformatie over de drankjes door de eeuwen heen, alsook geheime tips voor de lekkerste smaak in elk glas! En wat dit boek extra speciaal maakt… Bij elk classic-recept staan twee trendy variaties, dat zijn dus in totaal zestig heerlijke cocktails om uit te proberen en van te genieten!
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Helmut Adam, Jens Hasenbein, Bastian Heuser
- Uitgever
- Deltas Centrale uitgeverij
- ISBN
- 9789044724257
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96