Prijs | € 10,95 |
Uitverkocht
Hardback | November 2008 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Sla dit boek open en ontdek de veelzijdigheid van dips! Dipsauzen zijn onmisbaar bij het aperitief. Laat je gasten dippen met rauwkost, chips, reepjes geroosterd brood of groentespiesen en je creëert meteen een gezellige sfeer. Of je ze nu serveert tijdens een feestje onder vrienden, een formele receptie, bij een buffet of gewoon thuis na een lange werkdag, de verrassende sausjes zijn er in tal van variaties en smaken. In dit boek staan recepten voor geraffineerde, eenvoudige en originele dipsauzen, zoals vissersdipsaus, zoetzure saus, samoeraisaus, dipsaus met kokos en dille, met geitenkaas en rucola of met munsterkaas en groene peper.
Specificaties
- Auteur
- Stephanie Bulteau
- Uitgever
- Deltas Centrale uitgeverij
- ISBN
- 9789044721362
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2008
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 60
Beschrijving
Sla dit boek open en ontdek de veelzijdigheid van dips! Dipsauzen zijn onmisbaar bij het aperitief. Laat je gasten dippen met rauwkost, chips, reepjes geroosterd brood of groentespiesen en je creëert meteen een gezellige sfeer. Of je ze nu serveert tijdens een feestje onder vrienden, een formele receptie, bij een buffet of gewoon thuis na een lange werkdag, de verrassende sausjes zijn er in tal van variaties en smaken. In dit boek staan recepten voor geraffineerde, eenvoudige en originele dipsauzen, zoals vissersdipsaus, zoetzure saus, samoeraisaus, dipsaus met kokos en dille, met geitenkaas en rucola of met munsterkaas en groene peper.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Stephanie Bulteau
- Uitgever
- Deltas Centrale uitgeverij
- ISBN
- 9789044721362
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2008
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 60