Prijs | € 4,99 |
Uitverkocht
Hardback | Augustus 2010 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
De Nederlandse keuken heeft zich weliswaar laten beïnvloeden door de Franse en Duitse keuken, maar staat toch op zichzelf en is uniek. De bereidingswijzen in dit boekje zijn relatief eenvoudig, de ingrediënten komen liefst van eigen bodem en er wordt gekozen voor de combinatie aardappel, groente en vlees. In dit boek staan tientallen heerlijke recepten voor puur hollandse vleesgerechten, visgerechten, salades, bijgerechten en toetjes.
Specificaties
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036627115
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Augustus 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96
Beschrijving
De Nederlandse keuken heeft zich weliswaar laten beïnvloeden door de Franse en Duitse keuken, maar staat toch op zichzelf en is uniek.
De bereidingswijzen in dit boekje zijn relatief eenvoudig, de ingrediënten komen liefst van eigen bodem en er wordt gekozen voor de combinatie aardappel, groente en vlees. In dit boek staan tientallen heerlijke recepten voor puur hollandse vleesgerechten, visgerechten, salades, bijgerechten en toetjes.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036627115
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Augustus 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96