Prijs | € 24,95 |
Uitverkocht
Hardback | April 2012 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Auteur
- Loes Janssen Miraglia
- Uitgever
- Karakter Uitgevers BV
- ISBN
- 9789045200545
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- April 2012
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 176
Beschrijving
Ontdek de culinaire pracht van een onontdekt eiland!
Nadat zij de Siciliaanse keuken van haar geheimen heeft ontdaan, stort Loes Janssen Miraglia zich in haar nieuwe boek op de Sardijnse keuken. De culinaire specialiteiten van deze tot op heden onontdekte Italiaanse eilandkeuken zijn van oudsher sterk beïnvloed door herders en boeren: veel geroosterd vlees, kazen, wilde kruiden en gedroogd brood dat de herders opgerold meenamen op hun eenzame omzwervingen in de bergen. Maar behalve deze cucina pastorale kent Sardinië ook een cucina marinara met talrijke visspecialiteiten. Vanzelfsprekend ontbreken ook originele pasta's, soepen, groentegerechten en zoete lekkernijen in vele soorten en smaken niet.
Net zoals voor haar met een Gourmand Award bekroonde boek Sicilicious heeft Janssen Miraglia voor Culinair Sardinië onderzoek gedaan naar de ontstaansgeschiedenis van de receptuur, de sagen en legenden die aan bijzondere gerechten ten grondslag liggen en de traditionele wijze van bereiden.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Loes Janssen Miraglia
- Uitgever
- Karakter Uitgevers BV
- ISBN
- 9789045200545
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- April 2012
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 176