Prijs | € 9,95 |
Uitverkocht
Hardback | Oktober 2007 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Auteur
- Richard Caroll
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036620062
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 256
Beschrijving
De barbecue is al lang niet meer een primitieve manier om vlees boven vuur te bereiden. Sterker nog: het heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een ware culinaire kunstvorm! Ontwikkelingen hebben geleid tot nuances in de smaak van vlees, vis, groenten en fruit die ook hun weg hebben gevonden naar de beste Europese restaurants.
Vuur, dat meestal een vernietigend effect heeft, geeft koken juist creatieve kracht; het kringelende nevenproduct, rook, voegt een heel nieuwe dimensie toe aan de smaaksensaties van het verhemelte. Barbecuen, grillen en roken zijn de drie belangrijkste technieken die eigenlijk niet met elkaar verward moeten worden, omdat ze elk een heel eigen smaak opleveren. Experimenteren met deze drie bereidingsmanieren en met het gebruiken van kruiden, marinades en sauzen is waar het allemaal om draait bij het betere barbecuekoken!
In dit boek vind je meer dan honderd zinneprikkelende barbecuerecepten waarmee je exquise gerechten op tafel zet.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Richard Caroll
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036620062
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 256