Prijs | € 19,95 |
Uitverkocht
Paperback | April 2008 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Met dit boek heb je literaire recepten en culinaire verhalen binnen handbereik. Jarenlang heeft Bart Van Loo de geheimen van eeuwenoude kookboeken en de gastronomische charmes van literaire meesterwerken bestudeerd. Hij beschrijft in geuren en kleuren hoe Franse keukenprinsen mythische gerechten als vol-au-vent of pêche melba uit hun koksmuts toverden. Hij ontrafelt de mysterieuze oorsprong van Franse klassiekers als tripes a la mode de Caen, bouillabaisse en andere cassoulets.
Specificaties
- Auteur
- B. Van Loo
- Uitgever
- De Bezige Bij Antwerpen
- ISBN
- 9789085421375
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- April 2008
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 270
Beschrijving
Met dit boek heb je literaire recepten en culinaire verhalen binnen handbereik. Jarenlang heeft Bart Van Loo de geheimen van eeuwenoude kookboeken en de gastronomische charmes van literaire meesterwerken bestudeerd. Hij beschrijft in geuren en kleuren hoe Franse keukenprinsen mythische gerechten als vol-au-vent of pêche melba uit hun koksmuts toverden. Hij ontrafelt de mysterieuze oorsprong van Franse klassiekers als tripes a la mode de Caen, bouillabaisse en andere cassoulets.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- B. Van Loo
- Uitgever
- De Bezige Bij Antwerpen
- ISBN
- 9789085421375
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- April 2008
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 270